Levering van je Bestellingn

De gemiddelde levertijd naar Nederland en België bedraagt doorgaans 1 tot 4 weken. We verzenden onze pakketten in stevige, kwalitatieve dozen om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig aankomt. De schilderijen worden zorgvuldig opgerold en beschermd in een koker tijdens het verzenden. We werken samen met betrouwbare verzendpartners zoals DHL, DPD en PostNL, en je bestelling wordt verzekerd verzonden.

Het is mogelijk dat in sommige gevallen de levering langer duurt, en we zullen ons best doen om je hiervan op de hoogte te houden. In dergelijke situaties kun je rekening houden met een verlengde levertijd van 4 tot 6 weken. We streven ernaar om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je te bezorgen en houden je op de hoogte van eventuele vertragingen.

Veelgestelde Vragen

De levertijd van een bestelling hangt af van het specifieke artikel dat je hebt besteld. Schilderijen die in de categorie “morgen in huis” vallen, worden de volgende dag geleverd.

Voor gepersonaliseerde foto schilderijen geldt dat ze op maat worden gemaakt, en de verwachte levertijd varieert tussen 1 en 4 weken.

We bieden gratis verzending naar Nederland en België aan. Voor bestellingen binnen Nederland maken we gebruik van DHL/PostNL, terwijl voor bestellingen naar België maken we gebruik van DHL.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een track en trace code. Het kan voorkomen dat deze e-mail in je spamfolder belandt, dus controleer ook je spamfolder in je mailbox. Als je de e-mail met de track en trace code niet hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op!