Levering van je Bestellingn

Als je niet tevreden bent met je bestelling, neem dan contact met ons op zodat we samen met jou een passende oplossing kunnen vinden. Je kunt ons bereiken via ons e-mailadres: [email protected]. We streven ernaar om binnen 24-36 uur te reageren op je e-mail.

Voor een terugbetaling of omruiling moet het teruggestuurde product aan de volgende voorwaarden voldoen:

Het moet in de originele staat verkeren.
Voorzien zijn van labels en etiketten.
Eventuele schade moet bij ontvangst zijn gemeld.
Het mag geen tekenen van gebruik vertonen.
Houd er rekening mee dat de volgende artikelen niet geretourneerd kunnen worden:

Eigen foto schilderijen op nummer.
Beschadigde artikelen na gebruik.
Standaard schilderijen groter dan 40x60cm.

Veelgestelde Vragen

Als je je bestelling wilt annuleren, is dit mogelijk tot 2 uur na de betaling. Stuur een e-mail naar [email protected] met “ANNULEREN BESTELLING” en vermeld je bestelnummer in het onderwerp.

Helaas is het na 2 uur niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren. Als de productie al is gestart, kunnen op maat gemaakte schilderijen niet meer worden geannuleerd, omdat tijd en materialen al in gebruik zijn genomen.

Als je van gedachten bent veranderd en je je bestelling wilt retourneren, is dat geen probleem. Het product moet echter ongebruikt, volledig functioneel, zonder schade en in de originele hersluitbare verpakking worden teruggestuurd. Je bent verantwoordelijk voor de retourkosten. Neem voor het retourneren van je bestelling contact met ons op via e-mail op [email protected] en vermeld “RETOUR” en je bestelnummer in het onderwerp.

Ons retouradres is: nummerschilderenwinkel.com Westeinderweg 14 1687PL Wognum

Wacht op bevestiging van onze klantenservice voordat je een artikel retourneert. Weiger de bestelling niet aan de deur, omdat we het artikel dan niet kunnen ontvangen en daardoor geen terugbetaling mogelijk is.

Let op: op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild.

Het spijt ons ten zeerste dat je problemen ondervindt met je bestelling. We streven ernaar om de beste service te bieden, maar we zijn ook slechts mensen.

Wat wordt beschouwd als een beschadigd artikel?
Een beschadigd artikel is een fout die voorkomt dat de klant het artikel kan gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld een gescheurd canvas, het verkeerde foto-ontwerp, of een gebroken of beschadigd frame zijn. In dergelijke gevallen zullen we het beschadigde artikel vervangen en in orde maken.

Wat wordt niet beschouwd als een beschadigd artikel?

Als je canvas tijdens het transport kreukels heeft opgelopen, kunnen deze worden verholpen door het canvas te strijken of uit te rekken.
Als er verf ontbreekt of accessoires ontbreken, zullen we deze graag naar je opsturen.
Als de verzenddoos is beschadigd tijdens het transport, is dit geen reden voor compensatie. De doos heeft een beschermende functie en is niet noodzakelijk voor de voltooiing van je schilderij.
Als er nummers ontbreken in bepaalde delen van je schilderij op nummer, zullen we je graag een voorbeeld sturen, zodat je je schilderij kunt voltooien.